Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Tigla metalica Auvent

Auvent - Cel mai nou brand existent pe piata materialelor pentru acoperisuri metalice. Brand-ul a fost creat de compania SC Refalco Design SRL Iasi din dorinta de a oferi clientilor produse de calitate la un pret accesibil. Auvent este denumirea cu care compania produce componentele sistemului pluvial necesar unui acoperis complet, elemente de fixare si etansare cat si accesorii pentru tigla metalica.

Daca nu sunteti inca hotarat cu ce material sa acoperiti casa puteti consulta articolul  "Diferenta intre profile", acolo veti gasi diferentele si avantajele. Acoperisul casei poarta un rol important in aspectul complet al casei, de aceea va sfatuim sa tineti cont si de varietatea de culori pe care o oferim, urusinta de montaj dar si economia pe care o puteti face folosind tabla acoperis.

Folosim cele mai bune tehnici in producerea accesoriilor necesare unui acoperis complet, oferim de asemenea componentele sistemului pluvial in varianta rotunda.

Tabla tip tigla  ofera rezistenta ridicata la intemperiile mediului ( inghet, dezghet, caldura extrema ), nu uitati sa verificati sfaturile de intretinere acoperis din tabla.

Deoarece multi clienti au solicitat cunoasterea termenilor garantiei inainte sa achizioneze produsul va oferim in format .pdf conditiile generale de acordare a garantiei pentru produsele comercializate de SC Refalco Design SRL. GARANTIE

 

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum
Social media
Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus