Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Tabla zincata Auvent

Oferta tigla metalica

Transport gratuit oriunde in tara (pentru un acoperis complet comandat: format din tabla zincata, sistem pluvial si accesorii in valoare de minim 5000 ron).

Unul dintre avantajele majore ale tiglelor metalice este faptul  ca nu trebuie curatate, ele avand proprietatea de auto-curatare. Sunt foarte rezistente la precipitatii, grindina si asa va ofera siguranta. 

Garantie impotriva decolorarii de 10 ani, garantie impotriva coroziunii de 30 ani. Plata se poate face prin transfer bancar sau cash in momentul livrarii.

 

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ronComanda acum

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus