Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Intretinere acoperis tabla

Tigla metalica Auvent

- va recomandam ca iarna cand acoperisul este inzapezit sa il curatati ( asta cand conditiile meteo va permit sa o faceti ), deoarece structura acestuia poate ceda sub greutatea zapezii, este bine ca primavara sa controlati intregul sistem de acoperis.

- clima din Romania s-a schimbat in ultimii ani iar efectul se vede si in cazul acoperiselor, vanturile fiind mai puternice va pot smulge parti ale sistemului pluvial, sau chiar bucati de tigla metalica, pentru a nu descoperi prea tarziu va recomandam sa efectuati un control amanuntit dupa fiecare furtuna.

- periodic verificati spatiul de sub acoperis, acesta poate fi un loc foarte propice pentru cuiburile daunatorilor (furnici, gandaci, rozatoare, etc.), unii putand fi daunatori acoperisului iar altii sanatatii, este bine sa te ocupi din timp de deratizare.

- inainte de sezonul ploios, sau in cazul unei avertizari meteo de ploaie verifica sistemul pluvial prin introducerea de apa pentru a vedea daca acesta este infundat.

Intretinerea acoperisului in permanenta te poate scuti de cheltuiala schimbarii acestuia.

Nu garantam ca aceste sfaturi vor functiona in totalitate, suntem siguri ca exista mai multe masuri de intretinere.

 

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum
Inscriere newsletter
Inscrie-te aici

Fii la curent cu toate ofertele noastre. Introdu adresa de e-mail si inscriete pentru newsletter-ul nostru lunar.

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus