Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Elemente de fixare si etansare

1. Folie anticondens

- este esentiala pentru un acoperis metalic. Rolul ei este permiterea trecerii vaporilor din interiorul locuintei catre exterior, in acelasi timp nepermitand apei rezultate din condensul care ia nastere pe suprafata interioara invelitorii sa patrunda inapoi in locuinta.

2. Folie Tesuta Lider

- strat portant din tesut de polipropilena poleit cu strat impermeabil cu pigmenti din AL ce reflecta caldura. Datorita puterii stratului portant din polipropilena, folia este de mare rezistenta. Nu este penetrabila la vapori, ca urmare, trebuie creat cu mare atentie stratul de aerisire intre folie si termoizolatie. Stratul aluminizat reflecta din caldura, scazand totodata caldura in mansarda. Caracteristicitehnice:110 g/ m2, rezistenta la rupere (lungime/latime): 820/ 750 N, penetrabilitatea la vapori: 1,77 g/ mp/ 24h. Unitate intreaga de ambalare: 1 sul = 75 mp.

3. Burete etansare

- sunt elemente din polietilena expandata cu pori inchisi, care copiaza amprenta tiglei metalice pentru a nu permite patrunderea umezelii si a prafului. Se monteaza in coame, streasini sau dolii si au rolul de a impiedica supraventilatia.

4. Silicon etansat

- se foloseste la etansarea imbinarilor sistemului pluvial.

5. Suruburi

- pentru tigla metalica se folosesc suruburi autoperforante prevazute cu garnitura de etansare. Toate suruburile sunt livrate in culorile tiglei metalice.

6. Popnituri

- pentru imbinarea elementelor sistemului pluvial se folosesc popnituri colorate.Toate popniturile sunt vopsite in gama RAL fiind livrate in culorile sunt vopsite in gama RAL fiind livrate in culorile sistemului pluvial.

7. Spray retus

- este un element special care se foloseste in zona in care tabla a fost taiata sau zgariata.

 

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Social media
Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus