Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Despre noi - SC REFALCO DESIGN SRL

Alegere acoperis

Principalul domeniu de activitate este importul si distributia de tabla tip tigla pentru acoperis si producerea de accesorii si sisteme pluviale necesare unui acoperis complet.

Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Produsele comercializate de noi se livreaza cu transport gratuit si intr-un termen foarte scurt(max 48 ore de la primirea comenzii).

Refalco Design tablabucuresti@gmail.com - J22/1548/2009 CUI 26058880

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum
Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus