Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Acoperis doua ape

DOUA APECalculeaza

Acoperis patru ape

PATRU APECalculeaza

Acoperis forma l

FORMA LCalculeaza

Calculator tigla metalica

Tigla metalica Auvent

Acest calculator a fost dezvoltat pentru ca fiecare client sa isi poata calcula singur necesarul de tigla metalica, accesorii si tot ce are nevoie pentru acoperisul sau. Aplicatia functioneaza intr-un sistem foarte simplu, trebuie doar sa stiti dimensiunile acoperisuluile introduceti in campurile speciale si apasati CALCULEAZA, in lista veti regasi apoi necesarul dumneavoastra, ce il puteti trimite sub forma de comanda catre noi folosind formularul special. Puteti de asemenea sa comandati  direct daca aveti deja cantitatile necesare.

Garantie 10 ani impotriva decolorarii, 30 ani impotriva coroziunii

Va punem la dispozitie aceasta aplicatie pentru a va putea estima singuri necesarul de materiale pentru acoperisul dumneavoastra. Puteti selecta una din cele patru tipuri de acoperis pentru care veti face calculul, daca aveti un alt tip de acoperis va rugam sa ne contactati. Nu uitati calculul final va fi facut de un reprezentant si poate fi diferit de rezultatul acestui calculator.

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus