Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Avantaje tigla metalica

Avantaje tigla metalica

Tigla metalica are o durata de viata mult mai lunga fata de tigla ceramica, iar acest lucru se datoreaza duritatii sale. Este rezistenta la orice conditii meteorologice, de la ger pana la canicula. Alte avantaje sunt: mentinerea caldurii pe timp de iarna si mentinerea temperaturilor potrivite pe timp de vara. Un plus al tiglei metalice este acelas ca se poate folosi atat pentru renovari cat si pentru constructii noi, in cazul renovarii acoperisul vechi va fi pastrat, iar in cazul constructiei noi se vor aplica doar aceste tigle metalice. Oferim pana la 30 de ani de garantie, in acest caz investia fiind una extrem de rentabila pentru cumparator, oferindu-le singuranta mai multor generatii .  Oferim transportul gratuit la destinatia clientului lor. 

Putini stiu despre tiglele metalice  faptul ca ele pot rezista pana la 50 de ani si chiar pot fi aplicate pe acoperisul vechi, utilitatea lor fiind si mai mare in acest caz. Acoperisul vechi poate fi de fapt intarit cu aceste tigle care vor rezista cu succes la ploaie, vant, grindina, soare sau ger.  Daca tiglele obisnuite rezista intrre 15 si 20 de ani, tiglele metalice au durata de viata mult mai mare. Unul dintre avantajele majore ale tiglelor metalice este faptul  ca nu trebuie curatate, ele avand proprietatea de auto-curatare. Sunt foarte rezistente la precipitatii, grindina si asa va ofera siguranta.  In functie de dimensiunile acoperisului casei dumneavoastra pot fi comandate pe diferite culori. Paletarul de culori va permite sa va va asortati tabla tip tigla cu nuanta exteriorului casei ceea ce va oferi un aspect vizual placut.  

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum
Inscriere newsletter
Inscrie-te aici

Fii la curent cu toate ofertele noastre. Introdu adresa de e-mail si inscriete pentru newsletter-ul nostru lunar.

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus