Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Alegere acoperis

Alegere acoperis

 

Dezvoltarea constructiilor in Romania a dus si la diversificarea materialelor folosite pentru acoperisuri, facand dificila alegerea unui material cat mai potrivit pentru acoperis. Pe piata exista mai multe tipuri de materiale, in functie de buget si de nevoie puteti sa alegeti intre:

Tigla metalica: rezistenta, flexibila, usor de montat, greutate redusa si aspect placut, puteti alege dintr-un paletar de culori diversificat.

Tigla ceramica: termorezistenta, rigida la socuri, cu o durata de viata de peste 100 de ani insa greutatea sa este un dezavantaj care va forteaza sa creati si un sistem de sustinere suplimentar pentru a nu afecta structura casei.

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus