Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

tigla-metalica

DOLIE

tigla-metalica

BORDURA FRONTON

tigla-metalica

COAMA ROTUNDA

tigla-metalica

OPRITOR ZAPADA

tigla-metalica

SORT STREASINA

tigla-metalica

CAPAC COAMA

tabla-cutata

GLAF CALCAN

Accesorii tigla metalica

Accesorii tigla metalica

Accesoriile sunt produse din tabla cu grosime de 0,5 mm si au lungimea de 2 m. La comanda se pot efectua si elemente speciale in functie de cerintele clientului.

Puteti sa alegeti culoarea accesoriilor in concordanta cu culoarea tiglei metalice, sau sa o potriviti cu exteriorul casei, gama variata de culori va permite sa va asigurati un aspect placut al casei.

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum
Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus